Sfaturi pentru a menține părul vopsit

Primavara pe prag, și multe femei decid să-și schimbe culoarea părului. Indiferent dacă alegeți flacără-roșu, cupru, blond sau ciocolata-o nuanta de visiniu, este necesar să se respecte unele reguli, pentru a se bucura de o lungă perioadă de timp strălucitor și plin de viață ерш.

Îngrijire pentru părul vopsit este mai specială, dar dacă urmați aceste recomandări, coafura ta va arata natural și bine întreținute.

Pentru a va bucura uniformă și culoare intensă, подхранете părul și pielea capului cu două săptămâni înainte de procedura. Pentru aceasta, utilizați profund de alimente nutritive, care втривате uniform în rădăcinile, și apoi aplicați pe vârfuri. Astfel poros structura firului de par vor fi completate, rugozitatea eliminate, și părul se va obține strălucitor și cu aspect sănătos. Este bine, înainte de vopsire părul подстриже, iar dacă aveți părul lung, dar ajută, de asemenea, pentru revitalizarea parului. Astfel veti avea un par frumos, cu o culoare frumoasa.

Culoarea parului, care nu au fost spălate cu șampon, cel puțin, de 2 zile. Resturile de измиващия detergent nu s-au concentrat pe scalp și așa боядисващата consistența va avea prioritate față de consecințele șampon și balsam, utilizate anterior.

În plus, naturală de grăsime de păr are proprietatea protejează pielea capului de la tot felul de iritatii sau alergii, care pot provoca amoniac, conținute în cele mai multe vopsele.

Numai că părul vopsit trata hrănitor produs, care este inclus în kit pentru pictura, iar în calitate de deblocare, puteți utiliza, de 100-150 de ml de oțet de vin de calitate. După curățirea de измиващите produse, se toarnă părului cu oțet și frecați ușor la rădăcini. Clatiti după 5-10 minute se spală cu apă caldă. Pieptănare după colorare trebuie să fie delicat și se întâmplă cu un pieptene cu dinți mari. Gravă și dinamică разресване inamicul părului vopsit.

În întreaga lume puternice și păr strălucitor-este un semn de feminitate, iată cum au grijă de гривата doamnelor din diferite țări.

Columbia: o Femeie la domiciliu Shakira se bazează pe substanțele nutritive din fructele de avocado și ouă, pentru a menține părul sănătos și neted. Pentru a face tipice „колумбийска” măști, amestecati proteine două ouă cu o jumătate de avocado, într-o macerare de pulpa. Lăsați-l pe par timp de 15 minute, apoi se spala cu sampon si овлажнете cu balsam.

 

Brazilia: Tare de frumusetile din țară карнавалите se aplică o dată pe săptămână cocktail de nucă de cocos o strălucire excepțională a lui deasa coama. Mai întâi pune-masca de par cu cacao-unt, se lasă timp de o jumătate de oră și apoi clatiti cu nucă de cocos de apă.

 

 

Argentina: Femei în acest solare țară asociată părul lung cu o senzualitate și omulțime de a păstra salvați-l luminos și strălucitor. Aplicați în mod regulat de aloe vera direct pe pielea capului sau de a adăuga în șampon.

 

Guyana: În acest южноамериканска parte sardine pe respect deosebit în rândul blând de jumătate din populație, pentru că, în opinia lor, хапването sardine, face părul strălucitor și o ajută să crească mai repede.

 

Mexic: în Loc de, uscător de păr, мексиканките de a folosi un prosop pentru a usca părul. A pus-o foarte bine pe cap, după un duș, și rămân cu el până când parul este complet uscat.

 

Spania: Изсветлените castele de acolo sunt foarte relevante pentru că ele se realizează un efect interesant, nu necesită radicală a procedurilor, cum ar fi plin de изрусяване, în care lână suferă destul de mult mai mult.

 

Scoția: Ceai de musetel rusia protejează culoarea de la decolorare. Se fierbe plante, se lasă supa să se răcească, apoi se toarnă într-o sticlă cu срей și se pulverizează părul, chiar și atunci când este uscat.

 

Franța: Парижанките hidratează părul, în timp ce tu dormi. Se aplică masca cu ulei de ghiduri pe scalp seara și se lasă să acționeze toată noaptea. În dimineața următoare, se spala cu sampon. Un alt popular practica la французойките de a lua suplimente alimentare cu vitamine,concepute special pentru un bun de păr.